Uw zoekresultaten

Marbella

Marbella ligt aan de kust van de Middellandse Zee tussen Malaga en de Straat van Gibraltar met zicht op de Sierra Blanca en La Concha, een van de meest gekende bergen van de streek. Marbella telt een oppervlakte van zo’n 117 km² en heeft officieel +/- 141.000 inwoners.

Het is een van de belangrijkste en meest bekende toeristische trekpleisters aan de Costa del Sol. Heel veel mensen gaan op vakantie naar “Marbella” terwijl er een groot deel nooit in Marbella zelf is geweest.

Marbella wordt in ieder seizoen druk bezocht door nationale en internationale toeristen dankzij het fantastische klimaat het hele jaar lang en omwille van haar toeristische infrastructuur. Marbella en haar vele buurgemeenten zoals o.a Puerto Banus zijn voor velen de place to be. Er zijn tal van nationale en internationale restaurants, bekende beachclubs zoals bv. Nikki Beach en Ocean Club, en ’s avonds biedt het unieke uitgaansmogelijkheden zoals bv. het casino.

Een absolute must is de wekelijkse markt in Puerto Banus. Deze markt loopt van aan de bullring tot aan Centro Plaza en is voor vele shoppers onder ons een waar paradijs.

Iets minder bekend: Marbella bezit ook een belangrijke archeologische erfenis en telt een aantal interessante musea. Ook de culturele agenda is telkens zeer uitgebreid met verschillende evenementen van reggae tot opera.

 

Vergelijk aanbiedingen