Uw zoekresultaten

Benahavis

Benahavis is een wit bergdorpje op 7 km van de kust gelegen tussen Marbella, Estepona en Ronda. Benahavis telt tal van bars en super leuke restaurants. Het is ongetwijfeld een van de meest typische witte Andalusische dorpjes met Arabische invloeden. Vanop het kasteel Monte Mayor heb je adembenemende uitzichten van de Costa del Sol.

Benahavis is een echt bergdorp doorkruist door de rivieren Guadalmina, Guadaiza en Guadalmansa.

Ook hier zijn er een dozijn golfbanen waar je ten volle kan gaan oefenen! Benahavis biedt verschillende sportmogelijkheden aan in een prachtige natuurlijke omgeving en daarenboven een zeer gevarieerd gastronomisch pallet.

De welbekende Benahavis River Walk – een fantastische rivierwandeling in de prachtige natuur gevolgd door tapas in het dorp – een ware must do! Deze wandeling neemt +/- 2u in beslag, m.a.w. 2u puur plezier!

De route is rotsachtig en glad dus aangepast schoeisel is ten zeerste aanbevolen. Je wandelt in het water en over de rotsen. Tijdens de wandeling zal je ook moeten zwemmen dus draag je best zwemgerief en eventueel een lichte t-shirt die nat mag worden.

Leuk weetje: het is een gratis publieke wandeling.

 

Vergelijk aanbiedingen