Your search results

DE BESTE SHOPPING CENTERS AAN DE COSTA DEL SOL

Posted by Sopie Hoyberghs on October 19, 2018
| 0

LA CAÑADA

La Cañada shopping center in Marbella is een van de meest bezochte shopping centra van Europa met meer dan 100.000 m2 nationale en internationale winkels en restaurants . Alle afdelingen en merken komen hier aan bod .

De merken zoals Zara , Massimo Dutti , Cos en H&M zijn vertegenwoordigd , maar ook vind je hier bv een grote APPLE Store , Intimissimi lingerie , Hugo Boss enz .

Verder heb je een reuze supermarkt , Al Campo en verschillende cinema zalen .

Grote parking , heel makkelijk toegankelijk en zeker voor iedereen wat wils .

 

 

MIRAMAR SHOPPING CENTER FUENGIROLA

Het Miramar shopping center opende in 2004 zijn deuren en is een van de grootste shopping centra aan de Costa Del Sol met een oppervlakte van 120.000 m2 .

Miramar biedt u een waaier van mogelijkheden , winkels , restaurants , cinema zalen , kinder animatie enz .

 

 

EL CORTES INGLES

El Cortes Inglés kan je dan weer op verschillende plaatsen terugvinden aan de Costa Del Sol : Malaga , Mijas , Puerto Banus .

El cortes Inglés is dé TOP bestemming voor de echte shopping liefhebbers , dit voornamelijk dankzij de zeer uitgebreide keuze van de vele internationaal bekende modemerken .

Op het gelijkvloers heb je de HYPER COR , een fantastische supermarkt en op de bovenste verdieping heb je dan ook nog eens de “GOURMET EXPERIENCE ‘ met zijn specialiteiten van over de ganse wereld .

Compare Listings